Categories
Erhverv

Websteder, hvor du kan købe nu og betale senere

Zebit, et køb nu-betal senere-websted, giver dig mulighed for at købe noget med det samme og derefter betale i fire lige store betalinger over seks uger. Besøg Zebit-webstedet for at tilføje produktet til indkøbskurven og vælge betalingsmuligheden “lease-to-own”. Du har mulighed for at købe alt fra elektroniske komponenter til hjemmeredskaber. Udfyld ansøgningen om at betale og tjek din kreditrapport for at bekræfte, at du er berettiget.

Overstock og Home Shopping Network er nogle af de mest populære køb-nu-betal-senere-websteder. Disse websteder giver garanterede kreditmuligheder, der er tilgængelige for alle med dårlig kredit. Du kan også finde denne type finansiering i mange andre online butikker. Du kan nemt finde det bedste køb nu-betal senere-websted ved at følge disse retningslinjer. Dette er en god mulighed for at få de ting, du ønsker, til en rimelig pris.

Klarnas betalingssystem er det mest populære, men der er andre websteder og apps, der tilbyder lignende tjenester. Vi har listet flere her i ingen bestemt rækkefølge. Du kan også besøge Venue-appen, som tilbyder en premium markedsplads og købe nu-betal senere muligheder. Venue-appen indeholder tusindvis af produkter i en række kategorier. Venue-appen tilbyder et bedre alternativ til Klarna. Det er ikke nødvendigt at vælge det ene frem for det andet. Du kan beslutte, hvad der bedst passer til dine behov.

Afterpay er et andet populært køb nu, betal senere hjemmeside køb på faktura betaling. Afterpay giver brugerne mulighed for at betale med enten et debet- eller kreditkort over tid. Webstedet og mobilappen giver dig mulighed for at konfigurere din betalingsplan. Afterpay kræver, at du angiver en e-mail-adresse og et telefonnummer. Afterpay opkræver en lille, men normalt ikke mere end en fjerdedel af din samlede købspris, forsinkede gebyrer. Denne betalingsmetode er praktisk for dem, der ikke ønsker at betale fuldt ud eller har dårlig kredit.

Visse køb nu-betal-senere-tjenester kan kræve en større forskudsbetaling. Du kan vælge en længere betalingstid, hvis din bekymring handler om manglende betalinger. Det vil dog påvirke din kreditvurdering. Mange platforme, der giver dig mulighed for at købe nu og betale det senere, opkræver et gebyr for forsinkede betalinger. Det vil dog aldrig overstige minimumsbetalingen. Nogle virksomheder opkræver høje renter. Disse gebyrer kan dog frafaldes, hvis du foretager tidlige betalinger.

Quadpay kan være en god mulighed for dig, hvis du er bekymret for de renter, du vil betale. Du kan bruge det på Android og iOS. Det er et køb nu, betal senere app. Quadpay tilbyder muligheden for at sprede din betaling over seks uger, hvilket er en fordel, som Quadpay ikke tilbyder så meget som andre køb nu / betal senere websteder. Du kan betale i rater på 6 uger eller over et år. Betalingen kan bruges hos enhver forhandler, der tager Visa. Hvis du er bekymret for ikke at kunne betale hele beløbet, kan du blot returnere varen til købmanden inden for et bestemt tidspunkt.