Sådan hjælper fagforeninger alle arbejdstagere

Dette papir bruger institutionelle økonomiske teori i rækken af Commons og Coase at undersøge de formål, økonomiske virkninger, og sociale konsekvenser af fagforeninger. Du kan finde mange online diskussionsfora, opslagstavler, faglige grupper og sociale medier websteder, der fokuserer på åbninger. Arbejdere skal typisk forhandle arbejdssted efter arbejdsplads i stedet for med grupper af virksomheder eller på tværs af en branche. UAW ledere og NAACP fortaler for arbejdstagere af farve, hvilket resulterer i ansættelse af sorte kvinder i bilindustrien. De statslige arbejdsformidlinger hjælper jobsøgende og arbejdsgivere uden beregning. Disse bestemmelser kræver, at arbejdsgivere med over et vist antal ansatte enten fremlægger en sygesikringsplan for deres personale eller betaler en bøde. Oftest opkræver de gebyr fra arbejdsgiverne.

Mange af disse virksomheder yder i øjeblikket ikke forsikring.

Under det nuværende system, modtager et flertal af amerikanerne sygesikring gennem det firma, de arbejder for; reform i både Repræsentanternes Hus og Senatet omfatter føderale tilskud til at tillade andre at købe en sygeforsikring plan selv. Men dem, der udformer regningerne har erkendt, at mange små virksomheder ikke har råd til en gruppe sygesikring plan for deres arbejdsstyrke. Selv om små virksomheder vil kunne drage fordel af to års skattefradrag for at købe en sygesikringsplan, mener brancheforeningerne, at kreditterne vil være utilstrækkelige. Mange af disse virksomheder yder i øjeblikket ikke forsikring. Denne valgkreds er i stigende grad bekymret over den indvirkning, som sundhedsreformen vil få på deres eksisterende planer: Ved at forlænge den tid, forsikringsselskaberne skal give voksne børn mulighed for at forblive på en sygesikringsplan, samt fjerne levetiden og de årlige grænser for dækning, vil deres omkostninger stige betydeligt.

Demokratiske lovgivere var nødt til at afbalancere deres mål om at forsikre så meget af landet som muligt med at minimere omkostningerne. Det er vigtigt at se fremad for at træffe den rigtige beslutning, men du skal stadig fokusere på, hvor meget du er i stand til at betale nu, før du bestemmer resultatet. Fagforeningsmanden er ikke engang ankommet i den seneste tid, hvordan kan han forstå, Akassemedlem hvad nutiden og fremtiden holder for fagbevægelsen? Min mand er nu Massachusetts førende cheerleader for kreditforeninger og ville aldrig lade os gå tilbage, selvom vi ville. Selvom et år ikke er meget kort tid, kan det være billigere end at bruge et kreditkort og være hurtigere til at betale sig. Denne strategi kan uden tvivl fungere, men kun ved at tvinge alle manuskriptforfattere til at give afkald på deres singularitet og unikhed i erhvervslivet: de kræver alle at blive betalt i overensstemmelse med den samme lønstruktur, der skal dækkes af det samme sæt fordele, til at arbejde under de samme arbejdsvilkår osv.

Fagforeninger, faglige sammenslutninger, arbejdsformidlingskontorer leverer forskellige tjenester og oplysninger vedrørende beskæftigelse. I disse dage er det vigtigt at have en online tilstedeværelse, da det kan komplimentere dit professionelle omdømme. Også jeg vil foretrække at vide, om du er svær minded om at få dette realkreditlån fra mig, fordi jeg kun beskæftige sig med alvorlige minded og Gud frygter personer, der har gode midler til at betale tilbage lånet. Hvis du ønsker at holde din jobsøgning fortrolig, vil din bedste mulighed være en personalekonsulent, der kan foretage forskning på dine vegne uden at afsløre din identitet, indtil en gensidig interesse er etableret. Hvordan er kløften mellem, hvad arbejdstagerne ønsker og har i vores engelsktalende “fætre” sammenligne med det i USA? Republikanerne har stemmerne til at vedtage det i Parlamentet. Parlamentet forkastede et lignende forslag under sine egne forhandlinger sidste efterår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *